Matches
in 2020:
58
Neem contact op

Evenementen

RD Recruitment organiseert gedurende het jaar verschillende evenementen. In 2018 hebben wij voor het eerst de 'Notarial Day' voor notariële studenten en 'The Battle' voor finance studenten georganiseerd. Op 27 september as. organiseren wij de jaarlijkse RD-Day voor zowel finance & legal studenten.

Heb jij interesse in onze evenementen? Neem dan contact met ons op.

RD-Day

De RD-Day is een jaarlijks evenement dat wij organiseren voor studenten en onze partners uit de Advocatuur, Private Equity en M&A. Tijdens dit evenement staat het oefenen van interviews centraal.

2019:

Op donderdag 26 september vindt de jaarlijkse RD-Day plaats. Vanaf 14.00 ben je welkom in het West Indisch Huis in Amsterdam. Aanmelden kan via deze link. Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt. 


2018:

Op donderdag 27 september 2018 vond alweer de zesde RD-day plaats in het West Indisch Huis in Amsterdam. Tijdens deze middag stond het oefenen van interviews centraal en kregen de studenten na afloop van elk interview feedback van de deelnemende partijen. Dit jaar hebben 56 ambitieuze finance- en rechtenstudenten aan de RD-day deelgenomen. Wij willen alle studenten en partners bedanken voor hun inzet!Deelnemende partners 2018:
Allen & Overy, Axeco, Avedon, 
Bencis, deBreij, Houlihan Lokey, Kempen, Nielen Schuman, Norton Rose Fulbright, Quore Capital, Stibbe en Torqx.


2017:

De RD-Day 2017 vond plaats op donderdagmiddag 28 september in het West Indisch Huis in Amsterdam. Wij kijken terug op een geslaagde middag! 48 ambitieuze studenten hebben tijdens deze middag interviews kunnen oefenen en direct feedback gekregen van onze deelnemende partners. Wij willen alle studenten en partijen bedanken voor hun inzet tijdens deze dag!

Bekijk de onderstaande aftermovie voor een impressie van de RD-Day.

Deelnemende partners 2017:
Stibbe, Jones Day, Norton Rose Fulbright, Houlihan Lokey, Lincoln International, Rabobank, Quore Capital, Axeco, Bencis, Avedon en Mentha Capital.

 

 

2016:

De RD-Day 2016 zit er weer op! Woensdag 5 oktober hebben wij in samenwerking met een aantal van onze partners de RD-Day georganiseerd. Deze middag stond in het teken van oefengesprekken. Wij willen alle studenten, partners en Pieter Zwart als spreker hartelijk danken voor hun inzet!

Deelnemende partners 2016:
Houlihan Lokey, ING, Axeco, Avedon, GIMV, Gate Invest, Stibbe en Norton Rose Fulbright.


RD Day Interviews  
 

The Battle

Op 17 mei hebben 16 studenten het, in teams van 4, tegen elkaar opgenomen tijdens 'The Battle'. Ze hebben gewerkt aan een uitdagende case over Olympia, opgesteld door Avedon. De studenten zijn bijgestaan door 4 corporate finance kantoren: Axeco, Lincoln International, Nielen Schuman en Quore Capital. In de ochtend hebben de studenten bij de corporate finance partijen een goede start gemaakt om 's middags bij Avedon op kantoor de puntjes op de i te zetten. Uiteindelijk wist één groep Avedon het meest te overtuigen en werden zij gekroond tot winnaar van 'The Battle'


 

Notarial Day

Op donderdagmiddag 3 mei 2018 vond voor het eerst de Notarial Day plaats in de Koninklijke Industrieele Groote Club! De middag werd geopend door Mark-Jan Arends (partner/notaris) en Frederique van den Broek (kandidaat-notaris). Aansluitend kregen de 12 gemotiveerde notariële studenten een interactieve sollicitatietraining van Sophie Conijn. De hier opgedane kennis konden de studenten vervolgens direct in de praktijk toepassen tijdens het oefenen van interviews met de deelnemende partijen, Clifford Chance, Allen&Overy en Stibbe.

Wij willen alle studenten en partijen bedanken voor hun inzet tijdens deze dag!


Neem contact op