Matches
in 2018:
51
Neem contact op

Evenementen

RD Recruitment organiseert gedurende het jaar verschillende evenementen. Binnen legal organiseren wij op 3 mei de 'Notarial Day' voor notariële studenten. Voor finance studenten organiseren wij 'The Battle' op 17 mei. Op 27 september organiseren wij de jaarlijkse RD-Day voor zowel finance & legal studenten. Heb jij interesse in een van deze evenementen? Neem dan contact met ons op.

Notarial Day

RD Recruitment organiseert op donderdag 3 mei een middag voor 12 geselecteerde notariële studenten waarin het oefenen van interviews centraal staat met enkele van onze partners.
 
 

The Battle

Op 17 mei organiseert RD Recruitment voor het eerst "The Battle". Dit evenement wordt georganiseerd in samenwerking met Avedon, Axeco, Lincoln International, Nielen Schuman en Quore Capital. Tijdens The Battle zullen 16 studenten het, in teams van 4, tegen elkaar opnemen. Onder begeleiding van de 4 corporate finance kantoren zullen de studenten werken aan een uitdagende case. In de presentaties zullen de teams Avedon moeten overtuigen en uiteindelijk zal er 1 team als winnaar uit de bus komen. Aanmelden kan t/m 29 april 2018 via info@rdrecruitment.nl of door contact op te nemen met een van onze consultants.  

 


RD-Day

De RD-Day is een jaarlijks evenement dat wij organiseren voor studenten en onze partners uit de Advocatuur, Private Equity en M&A. Tijdens dit evenement staat het oefenen van interviews centraal.

2018:

In 2018 vindt de RD-Day plaats op 27 september. Meer informatie over het programma volgt later. Mocht je je nu al willen opgeven, dat kan! Meld je aan via info@rdrecruitment.nl.


2017:

De RD-Day 2017 vond plaats op donderdagmiddag 28 september in het West Indisch Huis in Amsterdam. Wij kijken terug op een geslaagde middag! 48 ambitieuze studenten hebben tijdens deze middag interviews kunnen oefenen en direct feedback gekregen van onze deelnemende partners. Wij willen alle studenten en partijen bedanken voor hun inzet tijdens deze dag!

Bekijk de onderstaande aftermovie voor een impressie van de RD-Day.

Deelnemende partners 2017:
Stibbe, Jones Day, Norton Rose Fulbright, Houlihan Lokey, Lincoln International, Rabobank, Quore Capital, Axeco, Bencis, Avedon en Mentha Capital.

 


2016:

De RD-Day 2016 zit er weer op! Woensdag 5 oktober hebben wij in samenwerking met een aantal van onze partners de RD-Day georganiseerd. Deze middag stond in het teken van oefengesprekken. Wij willen alle studenten, partners en Pieter Zwart als spreker hartelijk danken voor hun inzet!

Deelnemende partners 2016:
Houlihan Lokey, ING, Axeco, Avedon, GIMV, Gate Invest, Stibbe en Norton Rose Fulbright.RD Day InterviewsNeem contact op