Matches
in 2020:
78
Neem contact op

Opdrachtgevers

RD Recruitment kan uw organisatie helpen met het aantrekken van studenten en starters die willen werken binnen de vakgebieden Corporate Finance, Private Equity, Legal en Strategy Consulting. 

Stagiaires

Stagiaires

Heeft u behoefte aan stagiaires binnen uw organisatie? RD Recruitment kan u adviseren over de aanpak en helpen met het aantrekken van de juiste personen. Door ons intensieve contact met verscheidene kandidaten zijn wij in staat efficient uw openstaande positie te vervullen. Zowel op de korte termijn als op een doorlopende basis. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.


Werkstudenten

Werkstudenten

Heeft u op korte termijn tijdelijke ondersteuning nodig voor het doen van research, doornemen van contracten of bijvoorbeeld uitwerken van een IM? Via RD Flex kunnen wij u ondersteunen met werkstudenten die deze werkzaamheden u verrichten. Zowel full-time als part-time medewerkers. Werkstudenten via RD Flex zijn snel up-to-speed doordat ze bijvoorbeeld reeds een Corporate Finance, PE, Legal of Consulting stage hebben voltooid. 

Werkstudenten kunnen worden ingeleend:

- op uitzendbasis via RD Recruitment
- via de eigen loonadministratie

Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Starters

Starters

Bent u op zoek naar een full-time analist of junior medewerker voor uitbreiding van uw team? RD adviseert u graag. Wij kunnen ondersteunen met het aantrekken van de juiste persoon. Wij focussen ons op starters op de arbeidsmarkt die interesse hebben in posities binnen Corporate Finance, Private Equity, Legal of Strategy Consulting.

Indien door u gewenst kunnen assessments worden toegevoegd in het proces om kandidaten via verschillende analytische testen te beoordelen.

Neem contact met ons om de mogelijkheden te bespreken.

Detachering

Detachering

RD Recruitment biedt u ook detacheringsoplossingen wanneer u op tijdelijke basis professionals wil inhuren.

Voor uitgebreide informatie over de mogelijkheden om professionals op detacheringsbasis in te huren staan wij u graag telefonisch te woord.

Dienstverlening

Swipe naar links om onze dienstverlening op gebied van stagiairs, werkstudenten, analisten en detachering te zien.Philippe den Hollander of Diederik Veenhoven  staat u graag te woord om de dienstverlening vanuit RD Recruitment verder toe te lichten. 

Neem contact op

Wij werken samen met

RD Recruitment werkt nauw samen met haar partners. Interesse om samen te werken? Neem dan contact op met ons via de contactknop.